logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Particulier

Particuliere gezelschappen

Bij Brasserie De Kletsmajoor bent u ook met gezelschappen van harte welkom. 

Wij hebben voor vrijwel iedere gelegenheid of ieder type gezelschap wel een passende culinaire oplossing. Bekijk hieronder de mogelijkheden. 

pic1

Verjaardagen

Ben je binnenkort jarig? Of wil je je familielid, partner of collega verrassen met een prachtig feest? In alle gevallen kun je bij Brasserie De Kletsmajoor in Heijningen terecht. Wij hebben niet alleen ruimtes binnen, maar ook buiten zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Met onze eigen catering kunnen wij iedere festiviteit van een hapje en een drankje voorzien. Zo kun je kiezen voor o.a. een lunch, diner, buffet, barbecue, tapas of luxe minihapjes.

LEES MEER
pic3

Themafeesten

Themafeesten geheel in stijl? Wij denken graag met je mee! We hebben kleine ruimtes, voor kleinere gezelschappen, maar ook grote sfeervolle ruimtes voor 100+ gezelschappen. Omdat wij een eigen catering hebben kunnen wij aan vrijwel iedere vraag voldoen. Bovendien ben je verzekerd van verse en eigen bereide gerechten.

LEES MEER
pic4

Bruiloften

Ga je trouwen en ben je daarom op zoek naar dé perfecte trouwlocatie? Zoek dan niet verder: Brasserie De Kletsmajoor op Fort Sabina is een unieke locatie midden in de natuur. Op het kruispunt van Brabant, Zuid-Holland en Zeeland ligt Fort Sabina op 12 hectare natuurschoon. Met een uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeren zijn wij een populaire locatie voor bruiloften. Bovendien kan na afloop het afsluitende trouwfeest ook prima bij ons plaatsvinden. Kortom: je trouwerij wordt van A tot Z volledig verzorgd.

LEES MEER
pic5

Borrels

Op zoek naar een unieke locatie voor je eindejaars- / nieuwjaarsborrel? Geniet dan van de unieke aankleding en sferen van De Kletsmajoor; een rustieke brasserie in de grote kazerne van Fort Sabina in Heijningen.

LEES MEER
  • phone_mobile.svg
  • mail_mobile.svg
  • pin_mobile.svg
  • whatsapp_mobile.svg